Termékcsaládok

Szentesi paprika

Kóstold meg az eredeti szentesit! A szentesi paprika oltalom alatt álló földrajzi árujelzővel ellátott termékeket választva olyan jellegzetes ízvilágú zöldséget fogyaszthatsz, amelyet még a bolgárkertészek honosítottak meg a régióban. A szentesi régióban élő gazdák generációkon átívelő tudásának köszönhető kerülhet az asztalokra ez a kivételes íz-, aroma-, és beltartalmi értékekkel rendelkező szentesi paprika. 

Felhasználási javaslat: Frissen fogyasztva őrzi meg leginkább vitamintartalmát és jellegzetes zamatát, de tökéletes hozzávalója a hagyományos magyar ételeknek is, akár töltött paprikaként, akár lecsóként legyen elkészítve. 

Változatok: Étkezési fehér paprika, Hegyes erős paprika, Kápia paprika

Kiszerelés: 3 v. 5 db/csomag    /     500 gr-os kosárka

Lecsópaprika

A tökéletlenség is lehet ugyanolyan friss és finom! A nyári napsugaraktól megszínesedett, girbe-gurba, másodosztályú paprika ízletessége semmiben sem marad el a prémium társaitól.  

Felhasználási javaslat: Mehet a lecsóba! Főzéshez, készételként elkészítve kiváló. 

Változatok: Étkezési fehér paprika, Hegyes erős paprika, Kápia paprika 

Kiszerelés: 500 gr / 700 gr / 750 gr / 1000 gr / 1500 gr 

Grilltermékek

Ha nyár, akkor grillezés, ha grillzöldség, akkor kápia! Akár kápiából álló csomagot választunk, akár a vegyes grillválogatást,  biztosan sikert aratunk a grillpartin! 

Felhasználási javaslat: Páratlan ízharmónia sütve, grillezve, vagy egyszerűen zöldségköretként, salátaként húsok mellé. Az ajvár és a paprikakrém kiváló összetevője az édes kápia paprika. 

Változatok: Kápia grillcsomag, Vegyes grillcsomag (Kápia / Étkezési fehér paprika, Hegyes erős paprika, Koktélparadicsom) 

Kiszerelés: 500 gr / 750 gr / 1000 gr

Piknik csomag

A tökéletes hármas, egy csomagban! Az étkezési paprikát, hegyes erős paprikát és paradicsomot tartalmazó összeállításban a család minden tagja megtalálja a kedvencét.  

Felhasználási javaslat: Praktikus válogatás kirándulásokhoz, szendvicsfeltétként. 

Változatok: Étkezési fehér paprika, Hegyes erős paprika és Paradicsom vegyes csomagban

Kiszerelés: 1000 gr

Koktélparadicsom, datolya paradicsom

Egy falatnyi egészség! A gyerekek kedvence a pici, extra édes paradicsomunk, amelyben érezhető a napsugarak gondoskodása. 

Felhasználási javaslat: Önmagában fogyasztva is kiváló édes ízének köszönhetően, de salátába, a reggeli szendvicsbe, vagy zöldségköretként is javasoljuk. 

Változatok: Fürtös koktélparadicsom, datolyaparadicsom 

Kiszerelés: 250 gr / 500 gr

Fürtös és bogyós paradicsom

Tűpiros, lédús és zamatos vitaminbomba. Akár fürtös, akár bogyós formában kerül az asztalra, jótékony támogatója az egész család egészségének. 

Felhasználási javaslat: Nyersen, olaszos ételek hozzávalójaként, levesként vagy smoothie-ként fogyasztva ajánljuk. 

Változatok: Fürtös paradicsom, bogyós paradicsom 

Kiszerelés: 500 gr / 750 gr / 1000 gr