A vöröshagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, és kevés olajon megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a felvágott koktélparadicsomot, olyan 10-15 percig közepes lángon hőkezeljük, utána a lecsöpögtetett és ugyanekkora darabokra vágott mozzarellát dobjuk rá, fűszerezzük, és addig főzzük, amíg a mozzarella egy kicsit meg nem olvad.
A puliszkához vizet melegítünk, sózzuk, majd beleöntjük a kukoricadarát, és közepes lángon, kevergetés mellett addig főzzük, amíg be nem sűrűsödik. Hozzáadjuk a szoba-hőmérsékletű vajat, parmezánt reszelünk bele, fűszerezzük, majd apróra vágott diót keverünk el benne.
Egy tányérba szedünk a puliszkából, kanalazunk rá a koktélparadicsomos-mozzarellás raguból, és készen is vagyunk!
Forrás: Street Kitchen Link