A leveles tésztát egy sütőpapírra tesszük, majd a szélét kb. 1 cm vastagon felhajtjuk, és egy késsel kis barázdákat nyomunk bele. A tésztánk közepét végigszurkáljuk egy villával.
Megkenjük a mustárral, megszórjuk a zsemlemorzsával és ráreszeljük a parmezánt. A paradicsomokat 4-5 mm vastag szeletekre vágjuk, rányomjuk a fokhagymát, majd végigrakjuk a tésztánk belsejét. Megszórjuk a provance-i fűszerkeverékkel, nagyon enyhén sózzuk (de el is hagyhatjuk), borsozzuk, megszórjuk egy csipet chilivel, majd meglocsoljuk az olívaolajjal.
200 fokra előmelegített grillen vagy sütőben 20-30 percig sütjük. (Ha grillen csináljuk, akkor a szén és a tészta közé tegyünk valami hőzáró követ vagy ilyesmit, ami miatt nem direktbe éri az alját a hő.)
Forrás: Street Kitchen Link